INREDNING KRISTIANSTAD

Fakta om inredning

 

Inredning är en form av interiörkonst, där en inredningsarkitekt eller annan person som agerar interiördesigner använder sig av diverse möbler, färg, prylar och andra föremål för att dekorera och möblera ett bostadsrum eller annat interiör.

I offentliga lokaler och i svenskarnas hem sätts det höga krav på inredning och inredningsdetaljer. I en inredning ingår förutom möbler bl.a. tapetertyger och belysning.   Även fordon som bilar och bussar har inredningar som består av väggbeklädnad och stolar. Även båtarfartyg och flygplan har inredning. Samtliga inredningar har sin särprägel och funktion för att fungera optimalt i sin miljö. Materialet på inredning kan variera från olika träslag till mässing och silver något som är populärt i heminredning nu är mässingsföremål. Det finns allt från lampor i mässing till ljusstakar och skålar.

Inredning visas dagligen på tv och de program vi rekommenderar för inredning är följande:

Äntligen hemma, Bygglov, Sommar med Ernst, Roomservice, Arga snickaren och Design Simon & Tomas. De är många som följer dessa program och hittar inspiration och inredning som passar  just deras hem.

Det finns ett enormt utbud av företag som säljer inredning så därför är det viktigt att vara först med det senaste eller inredning som är ”inne” och ha ett brett sortiment av inredning.

I dagens samhälle är inredning väldigt viktig och möjligt att få information om via tv-program, inredningstidningar, bloggar och hemsidor. Inredning från de berömda designerna kan kosta flera hundratusentals kronor speciellt om de endast är tillverkade i ett fåtal exemplar.

Det finns många inredningsbutiker i Kristianstad. Möbelhuset Leander Perhson (www.leanderperhson.se) är en butik med brett sortiment. Hos Möbelhuset Leander Perhson i Kristianstad hittar ni även möbler, soffor, inredning och sängar. Butiken är strukturerad och snyggt inredd med inredningsdetaljer som ger inspiration och idéer. Inredningsbutiken ligger på Långebro i Kristianstad. Ni är hjärtligt välkomna att besöka vår butiker eller hemsida för inspiration och idéer inom inredning.